Amma one’s garment

“Be a true minimalist, inspire contemporary elegance and express your inner rebel.”

AMMA One’s Garment is een modemerk dat zich richt op minimalisme en elegantie, terwijl het tegelijkertijd ruimte biedt voor expressie. Met hun duurzame, comfortabele en toch stijlvolle kledingstukken moedigt AMMA vrouwen aan om hun eigen persoonlijke stijl te omarmen en te laten zien wie ze werkelijk zijn. Hun collecties combineren traditionele ambachtelijke technieken met moderne ontwerpen en gebruiken duurzame en ethische productieprocessen om kleding te creëren die niet alleen goed aanvoelt, maar ook goed doet. Met AMMA kun je jezelf zijn, je innerlijke rebel tonen en toch stijlvol en chic blijven.

Waarom AMMA niet in jouw winkel mag ontbreken:

  • Minimalistische en tijdloze ontwerpen: Elk kledingstuk is zorgvuldig vervaardigd en heeft een strakke uitstraling, zonder afbreuk te doen aan comfort en stijl. AMMA legt de nadruk op kwaliteit en afwerking, wat resulteert in duurzame kleding die jarenlang meegaat.
  • Duurzaamheid: AMMA gebruikt biologische en gerecyclede materialen om de impact op het milieu te minimaliseren en streeft naar ethische productiemethoden. Handgemaakte kleding is een van de kenmerken van AMMA, waarbij elk kledingstuk met de grootste zorg wordt vervaardigd om een luxe uitstraling te geven.
  • Functionaliteit: AMMA richt zich op het creëren van kledingstukken die zowel mooi als praktisch zijn en geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. De kledingstukken kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met andere items in de garderobe en zijn perfect voor dagelijks gebruik.
  • Tijdloze stijlen: AMMA richt zich op het creëren van kledingstukken die jarenlang meegaan en bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Kortom, AMMA staat voor duurzame, functionele en tijdloze mode voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

handig om te weten

xs-4xl

Maten

De maatserie van AMMA loopt van XS t/m 4XL

2

Collecties

2 collecties per jaar.

BE

Verkoop

Verkoop vindt plaats bij Modeagenturen.be

ona_contact_signature

Interesse om AMMA One’s Garment in jouw winkel te verkopen?
Neem gerust contact op!

Modeagenturen.be – Monique Culenaire

Telefoon: +32 488 25 75 84

E-mail: info@ilanka.be

Showroom (op afspraak)
Modeagenturen.be
Molseweg 125 – Geel – België

Populaire berichten