even voorstellen…

“Beauty begins the moment you decide to be yourself”

— Coco Chanel, Fashion Designer

Hallo! Mijn naam is Serena. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in mode, dankzij mijn tante die in de mode-industrie werkte. Hoewel ik aanvankelijk twijfelde tussen een commerciële HBO-opleiding en een mode-gerelateerde opleiding, koos ik uiteindelijk voor de eerste optie. Na mijn afstuderen belandde ik in de IT-sector en had ik verschillende functies op het gebied van marketing en communicatie.

Het runnen van mijn eigen bedrijf is altijd een droom geweest, maar ik vroeg me af hoe ik daar moest komen. In 2015 begon ik een webshop naast mijn baan, met alles voor de gedekte tafel. Uiteindelijk kwam het moment dat ik de stap zette om op eigen benen te staan. Het was spannend, maar ook ontzettend leuk! Samen met mijn tante, die al een eigen boetiek en een kleine webshop had, besloten we samen op één locatie verder te gaan. Zo ben ik langzaam in de mode-industrie gerold en uiteindelijk heb ik in 2020 de winkel en webshop overgenomen. Zo kwamen mijn commerciële opleiding en mode uiteindelijk samen.

Op basis van deze ervaring ben ik nu met Lovely Stuff aan de slag als agent voor een aantal mode-labels van Modeagenturen.be in Nederland. Daarbij kies ik merken die zich richten op vrouwen met lef. Die met hun kleding zichzelf durven te zijn en daarbij kiezen voor een eigen stijl, los van modetrends maar met gevoel voor stijl en kwaliteit. Daarom ga ik op pad met de prachtige merken Luukaa, Ozai N Kü en Amma Ones Garment, om samen met jouw winkel jouw eigenzinnige klant blij te maken !

Serena