Elsewhere

“De Elsewhere-vrouw is vrij, zelfverzekerd, en trouw aan zichzelf. Zij toont haar individualiteit in alles wat ze doet – en in alles wat ze draagt.”

Elsewhere Fashion is een eigentijds Nederlands fashion label dat zich richt op de moderne vrouw met een unieke stijl. Het label staat bekend om zijn gedurfde ontwerpen, kwaliteitsmaterialen en aandacht voor duurzaamheid.

Elsewhere Fashion combineert moeiteloos comfort en stijl in al hun kledingstukken. Ze begrijpen dat vrouwen zich zelfverzekerd en comfortabel willen voelen in hun outfits, zonder concessies te doen aan een moderne en eigentijdse uitstraling. De collecties van Elsewhere Fashion bieden een mix van tijdloze klassiekers en trendy stukken die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Waarom Elsewhere niet in jouw winkel mag ontbreken:

  • Duurzame productie: Elsewhere streeft ernaar om hun impact op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van duurzame materialen en productiemethoden.
  • Comfort en stijl: Het merk richt zich op het creëren van kledingstukken die zowel comfortabel als stijlvol zijn. De ontwerpen zijn hedendaags, maar toch tijdloos en geschikt voor verschillende gelegenheden.
  • Creativiteit: Elsewhere onderscheidt zich door hun creatieve ontwerpen en onconventionele stijlen. Het merk durft te experimenteren met kleuren, prints en materialen om unieke kledingstukken te creëren.
  • Kwaliteit: Elsewhere staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit van stoffen en materialen. Elk kledingstuk is met zorg vervaardigd om een lange levensduur te garanderen.
  • Inclusiviteit: Het merk richt zich op een brede doelgroep van vrouwen en biedt daarom een uitgebreid assortiment in verschillende maten en pasvormen.
  • B2B: Een groot gedeelte van de collectie is ook in het seizoen uit voorraad via de B2B te bestellen.

handig om te weten

xs-3xl

Maten

De maatserie van ELSEWHERE loopt van XS t/m 3XL (36-48)

2

Collecties

2 hoofd collecties met 5 drops per collectie.
Voorraad verkoop uit B2B.

23-1

Start verkoop

Vanaf 5 augustus start de verkoop voor de SS25 collectie in onze showroom.

ona_contact_signature

Interesse om ELSEWHEREt in jouw winkel te verkopen?
Neem gerust contact op!

Lovely Stuff, Serena Alders

Telefoon: +31 6 55 100 781

E-mail: serena@lovelystuff.nl

Showroom (op afspraak)
ELSEWHERE Fashion – Waaldijk 9 – Andelst

Populaire berichten