Ozai N Ku

“Fashion is a universal language that transcends all barriers and connects us all.”

Dit citaat benadrukt dat mode een universele taal is die ons allemaal verbindt, ongeacht onze achtergrond of cultuur. Het merk Ozai N Ku richt zich op het creëren van kledingstukken die tijdloos, elegant en toch comfortabel zijn, en die kunnen worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden en maten over de hele wereld. Deze quote weerspiegelt de visie van het merk om mode te gebruiken als een manier om mensen te verbinden en te inspireren.

Waarom Ozai N Ku niet in jouw winkel mag ontbreken:

  • Kleding uit eigen atelier: Ozai N Ku produceert in eigen atelier kleding van hoge kwaliteit, wat betekent dat elk kledingstuk uniek is en met grote zorg is vervaardigd. Het merk gebruikt daarbij de beste kwaliteit stoffen en materialen om de kleding een luxe uitstraling te geven.
  • Tijdloze ontwerpen: De ontwerpen van Ozai N Ku zijn elegant en stijlvol, maar toch tijdloos. Het merk richt zich op het creëren van kledingstukken die jarenlang meegaan en nooit uit de mode raken. Dit zorgt ervoor dat klanten investeren in tijdloze stukken die lang meegaan en die ze met trots kunnen dragen.
  • Innovatieve technologieën: Ozai N Ku gebruikt innovatieve technologieën zoals laser snijden, digitale prints en 3D-printen om unieke en verfijnde details te creëren in de kledingstukken.
  • Focus op duurzaamheid: Het merk streeft ernaar om duurzame productiemethoden te gebruiken en om de ecologische voetafdruk van de productie te minimaliseren. Het merk gebruikt daarbij gerecyclede en biologische materialen, en houdt rekening met de ethische aspecten in de gehele productieketen.
  • Comfortabele pasvorm: Ozai N Ku ontwerpt kledingstukken die een perfecte pasvorm bieden en zorgen voor een ultiem draagcomfort. Het merk richt zich op het creëren van kledingstukken die het lichaam flatteren en de natuurlijke schoonheid van vrouwen benadrukken.

handig om te weten

xs-3xl

Maten

De maatserie van Ozai N Ku loopt van XS t/m 3XL.

2

Collecties

2 collecties per jaar

5-8

Start verkoop

Vanaf 5 augustus start de verkoop voor de SS25 collectie in onze showroom.

LOOKBOOKS

ona_contact_signature

Interesse om Ozai N Ku in jouw winkel te verkopen? Neem gerust contact op!

Lovely Stuff, Serena Alders

Telefoon: +31 6 55 100 781

E-mail: serena@lovelystuff.nl

Showroom (op afspraak)
Waaldijk 9 – Andelst