Alembika

“The way you are and not the way you ought to be.”

Dit citaat van Alembika onderstrepen zij dat de woorden “zou moeten” thuishoren in het verleden. In onze postmoderne wereld bestaat er geen vastgestelde norm voor wat acceptabel of onacceptabel is. In plaats daarvan zijn er talloze keuzemogelijkheden. Ieders ware kracht in deze nieuwe wereld is de mogelijkheid om te kiezen wat voor diegene juist voelt. En dat proberen ze te vertalen in al hun collecties.

Waarom Alembika niet in jouw winkel mag ontbreken:

  • Comfort en kwaliteit: Alembika’s ontwerpen zijn gericht op comfort, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Het label gebruikt hoogwaardige materialen en zorgt voor een goede afwerking van elk kledingstuk.
  • Duurzaamheid: Alembika houdt rekening met duurzaamheid en probeert de impact op het milieu te minimaliseren. Het label maakt gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen en past duurzame productiemethoden toe.
  • Unieke designs: Alembika staat bekend om zijn unieke, eigenzinnige ontwerpen. Het label combineert verschillende prints en kleuren op een speelse manier, waardoor de kledingstukken een opvallende uitstraling hebben.
  • Geschikt voor verschillende maten: Alembika’s ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor het label geschikt is voor vrouwen van alle maten en vormen. Het label richt zich op inclusiviteit en wil dat elke vrouw zich comfortabel en stijlvol kan voelen in Alembika-kleding.
  • Mix and match: Alembika’s ontwerpen zijn gemakkelijk te combineren, waardoor je veel verschillende outfits kunt creëren met slechts een paar items. Het label stimuleert haar klanten om hun eigen stijl te ontwikkelen en te experimenteren met de verschillende ontwerpen.

handig om te weten

xs-4xl

Maten

De maatserie van Luukaa loopt van XS t/m 4XL
(36 t/m 50/52)

2

Collecties

2 collecties per jaar

23-1

Verkoop

Verkoop van FW24 start op 23 januari.

Lookbooks

ona_contact_signature

Interesse om Alembika in jouw winkel te verkopen? Neem gerust contact op!

Modeagenturen.be – Monique Culenaire

Telefoon: +32 488 25 75 84

E-mail: info@ilanka.be

Showroom (op afspraak)
Molseweg 125
Geel, België