Luukaa

“Fashion has no size, age or gender. It’s all about expressing yourself with confidence.”

Dit citaat benadrukt dat mode voor iedereen is en dat het gaat om het uitdrukken van jezelf op een zelfverzekerde manier, ongeacht je maat, leeftijd of geslacht. Het merk Luukaa is erop gericht om vrouwen zich comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen in hun kleding, en deze quote weerspiegelt deze filosofie.

Waarom Luukaa niet in jouw winkel mag ontbreken:

  • Originele ontwerpen: Luukaa maakt gebruik van creatieve en innovatieve ontwerpen die niet alleen modieus, maar ook functioneel zijn. De ontwerpen zijn uniek en onderscheiden zich van de standaard collecties.
  • Comfortabele pasvormen: Het merk Luukaa streeft ernaar om comfortabele kleding te ontwerpen die goed aansluit op het lichaam, zonder dat dit ten koste gaat van de stijl.
  • Groot maatbereik: De kledingstukken zijn ontworpen om te passen bij verschillende lichaamstypes en zijn daarom geschikt voor een breed publiek. Luukaa is verkrijgbaar in maat XS (36) t/m 4XL (50/52).
  • Kwaliteitsvolle stoffen: Luukaa maakt gebruik van hoogwaardige materialen, zoals katoen, linnen en viscose, die niet alleen duurzaam zijn, maar ook zacht en comfortabel aanvoelen. De stoffen zijn gemakkelijk te onderhouden en gaan lang mee.
  • Milieuvriendelijkheid: Luukaa zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk gebruikt biologische en gerecyclede materialen en vermijdt het gebruik van schadelijke chemicali├źn en vervuilende productieprocessen.
  • Flexibiliteit en veelzijdigheid: Luukaa biedt een breed scala aan kledingstukken die gemakkelijk te combineren zijn. De kledingstukken zijn geschikt voor verschillende gelegenheden, van casual tot chic, en kunnen worden gedragen in verschillende seizoenen.

handig om te weten

xs-4xl

Maten

De maatserie van Luukaa loopt van XS t/m 4XL
(36 t/m 50/52)

2

Collecties

2 collecties per jaar

23-1

Verkoop

Verkoop van FW24 start op 23 januari.

LOOKBOOKS

ona_contact_signature

Interesse om Luukaa in jouw winkel te verkopen? Neem gerust contact op!

Lovely Stuff, Serena Alders

Telefoon: +31 6 55 100 781

E-mail: serena@lovelystuff.nl

Showroom (op afspraak)
Waaldijk 9 – Andelst